Over Prins

Met een passie voor dieren probeert Prins op hun eigen deskundige, persoonlijke, bewuste, eigenzinnige en verrassende manier dierenwelzijn te verbeteren.

Kwaliteit

Het geheim van Prins? De bedrijfscultuur, waarbij iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: quality first. Kwaliteit die verder gaat dan een keurmerk en die Prins graag willen overtreffen.

Misschien kan het anders, of beter. Klanten zijn kritisch, en terecht. Prins houdt van bewuste, betrokken mensen. En geven de consument graag oprechte aandacht met behulp van mooie producten voor gezonde huisdieren en vooral ook via goede, deskundige adviezen.

Kennis delen

Graag deelt Prins de kennis die zij opdoen binnen de labels Petfoods, Experience en Educatie. Met Edupet, Martin Gaus Academie en Eduvet wordt een nieuwe stap gezet in het delen van kennis en ervaring, waarbij het dierenwelzijn centraal staat.

CareTeam

Het CareTeam wil een huisdiereigenaar zo goed mogelijk ondersteunen en zorgen voor zorgeloos leven met het huisdier.

Bij vragen over de voeding, opvoeding, het gedrag en de gezondheid van huisdieren aan consumenten en zakelijke doelgroepen kan iedereen terecht bij het CareTeam. Zo ook huisdiereigenaren en Health Coaches. Gratis! Dit maakt het CareTeam zo krachtig!

Stel je vraag aan het CareTeam

Maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 21.00 uur.