Wat is een Prins Health Coach?

Huisdiereigenaren begeleiden, adviseren en ondersteunen. Een Prins Health Coach kan het verschil maken.

Health Coaches helpen eigenaren van honden en katten bij alle dagelijkse zaken, zoals opvoeding, gedrag, voeding, gezondheid, dierenwelzijn en veiligheid. De brede achtergrond aan kennis maakt een Health Coach een toegankelijke adviseur die extra hulp kan bieden bij het gezamenlijk oplossen van praktische problemen met huisdiereigenaren.

Welzijn van het huisdier

Welzijn van het huisdier staat bij een Health Coach te allen tijde voorop. Bij bezoek worden huisdieren van top tot teen gecheckt en nagekeken om preventieve zorg op tijd te signaleren en verergering te voorkomen. De stap richting de dierenarts is nog niet nodig, wel kan de huisdiereigenaar met het advies zelf aan de slag.

Wanneer een huisdier meer specialisatie vraagt kan de Health Coach doorverwijzing geven naar een specialist. Met het brede en groeiende netwerk vanuit de opleiding zijn huisdieren en hun baasjes gegarandeerd in goede handen.

Ook voor jou!

Wil jij het verschil maken? Jezelf verbreden in kennis? Of je wel of niet werkzaam bent in de dierenbranche, de Health Coach opleiding is toegankelijk voor iedereen. Lees verder.

1 op 1 begeleiding

Health Coaches zijn er voor de toekomstige en-huidige huisdiereigenaren. Elk dier is uniek en vraagt kennis en advies op maat. Een Health Coach begeleidt, adviseert en ondersteunt bij preventieve en probleemgerichte zorg. Graag maakt een Health Coach deel uit van 1 op 1 begeleiding waar gewerkt wordt naar een samen gelukkig leven tussen huisdier en huisdiereigenaar.

Vind een coach bij jou in de buurt