Wil jij diereigenaren helpen met goed advies?

Volg de opleiding tot Prins Health Coach!

Ben jij professioneel actief in de dierenbranche? En wil je huisdiereigenaren optimaal kunnen begeleiden, adviseren en ondersteunen? Meld je dan aan voor het opleidingstraject tot Prins Health Coach!

Een Health Coach ondersteunt honden- en katteneigenaren bij alle dagelijkse zaken, zoals opvoeding, gedrag, voeding, gezondheid, dierenwelzijn en veiligheid. Met het opleidingstraject verbreed jij je huidige kennis om een honden- of katteneigenaar beter te kunnen begeleiden.

Ook tijdens de opleiding kijken we graag naar het verbeteren van je verdienmodel en werken we samen naar extra toegevoegde waarde voor jouw bedrijf.

Bezoekers

Samen een goede start! Beginnende huisdiereigenaren zijn vanaf de oriëntatiefase opzoek naar adviezen en consult. Een steuntje in de rug en de beste zorg bieden is altijd fijn en prettig. Bij een bezoek aan het Health Center worden huisdieren van top tot teen gecheckt. De huisdiereigenaar hoeft daardoor (nog) niet de stap naar de dierenarts te maken en kan zelf met het advies van Health Coach aan de slag.

De opleiding tot Health Coach

De opleiding bestaat uit 15 maanden verbreden van kennis over honden en katten. Tijdens de opleiding leert een Health Coach om gericht advies, begeleiding en ondersteuning aan huisdiereigenaren te geven. Samen vormen coaches en docenten een breed netwerk van professionals voor de juiste zorg van het dier. De Health Coach geeft gericht advies en zoekt naar de juiste oplossing.

Een groeiend netwerk

Blije baasjes staan bij Health Coaches centraal. Een groeiend netwerk biedt een mooie bijdrage aan. Huisdiereigenaren ontvangen steeds weer het beste advies en begeleiding die past bij hun situatie. Door een onderlinge samenwerking tussen coaches, problemen vroeg te signaleren worden verergeringen voorkomen.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Aanmelden kan via het online boekingsplatform van Edupet Education.

Reviews